Дизайн інтер’єру: 5 питань та відповідей від дизайнера Наталі Гуменюк

Дизайн інтер’єру: 5 питань та відповідей від дизайнера Наталі Гуменюк

Друзі, всім привіт! Мене звати Наталя Гуменюк і сьогодні я відповім на 5 найпопулярніших запитань моїх клієнтів стосовно дизайну інтерʼєру. 

Перед тим розповім декілька слів про себе. Я працюю дизайнером інтер’єру вже більше 12 років і за цей час набула величезного досвіду у цій сфері. Спочатку я створювала дизайни як хобі, я робила їх для своїх родичів та друзів, а згодом, почалось активне розповсюдження класних відгуків про мої роботи і я почала, спершу, надавати окремі консультації, а потім повноцінно опанувала цю професію. 

1. Перше питання - це, власне, які ж переваги роботи з дизайнером? 

Ви отримуєте повний проєкт з 3D-візуалізаціями та повний пакет креслень відповідно до замірів вашого приміщення. Спочатку ви бачите дизайн інтер’єру на папері і розумієте, яким буде кінцевий результат вашого ремонту, а лише після схвалення - починаємо його втілювати. До речі, у ході роботи над проєктом я запропоную декілька варіантів перепланування, аби ви могли обрати найкращий для себе. 

2. Далі поговоримо про обовʼязки та відповідальність. 

Я можу надавати авторський супровід.  Тобто, бригада будівельників виконує ремонтні роботи, а я, як дизайнер, в свою чергу, буду супроводжувати їх у цьому процесі.  Також, я можу надати повний комплекс послуг - це і авторський нагляд, навіть, без вашої участі та ремонт під ключ. Ви, як клієнт, тільки приймаєте кінцевий результат. 

3. Стосовно трендів наступних років.

На сьогодні трендовими напрямками у дизайні інтер’єру є такі стилі, як мінімалістичний, сучасний та еко стиль. А якщо ж дивитися у перспективі трендів на наступні декілька років, то, на мою думку, це буде поєднання декількох стилів, як, до прикладу, мінімалізм із вкрапленням вінтажу. Але головне, що я можу сказати, що найважливішим є почути клієнта та зрозуміти, яка саме мрія в дизайні інтерʼєру має бути втілена, щоб оселя набула затишку та стилю. 

4. Ще одне популярне питання стосується підбору матеріалів.

У своїх проєктах я використовую матеріали, до яких можна доторкнутися. Якщо, наприклад, говорити про керамічну плитку, то спочатку ми з клієнтом дивимося на неї в житті, і тільки тоді відмальовуємо в електронному варіанті. Є також різні бюджети у проєктах дизайну інтер’єрів, і на кожен бюджет я можу підібрати відповідне оздоблення, починаючи від українських виробників меблів і до швейцарських виробників сантехніки. 

5. І останнє питання - це «Яка ж ціна послуг дизайнера?».

Повний проєкт коштує 25$ за квадратний метр, і в нього включена розробка самої концепції дизайну інтерʼєру, 3D-візуалізації, уся робоча документація та обмінні плани. Також, як я вже казала раніше, я надаю авторський супровід. У цей пакет включено все те ж саме, але безпосередньо з моєю участю та супроводом ремонтних робіт. І також є можливість реалізації без участі клієнта, такий пакет коштує 30$ за квадратний метр. 

Якщо у Вас залишилися питання, можете сміливо писати мені у Instagram - natalia.gymeniuk_, або ж залишайте заявку на сайті для безкоштовної консультації від наших спеціалістів.