Дизайн-проєкт: що це та що туди входить?

Дизайн-проєкт: що це та що туди входить?

Ми заходимо в новий сезон з новими проєктами та новими реалізаціями і я хотіла би більш детально розповісти, що ж таке дизайн проєкт і що входить у нього?

Зараз у нас в роботі декілька проєктів квартир у різних ЖК та декілька будинків у м. Хмельницькому та в області, для яких ми не тільки розробляємо дизайн проєкт інтерʼєру, а також з командою ведемо повністю ведемо реалізацію цих проєктів і виконуємо ремонт під ключ

Нам дуже подобається продумувати усі деталі, адже, коли ми говоримо про правильний дизайн-проєкт, то у ньому важливо все: від розташування теплої підлоги по всій квартирі з встановленням конденсаційного котла, який буде працювати більш ефективно за рахунок принципу своєї роботи, до підбору стильних диванів та візуалізації освітлення в інтер’єрі. 

Тепер повернімося до нашого питання: Що ж таке дизайн-проєкт інтер’єру та що входить у нього? 

Перший етап - проведення замірів

Починається усе з того, що ми з командою виїжджаємо на ваш об’єкт (чи то квартиру, будинок чи комерційне приміщення) і робимо заміри. 

Ми завжди власноруч проводимо заміри, не опираючись на розміри із тех. паспорту обʼєкта або ж майстрів, які проводили заміри до нас, адже на основі них команда наших креслярів буде створювати креслення, за які ми повністю несемо відповідальність. 

Другий етап - обговорення деталей

Далі, ми ще раз зустрічаємося із замовниками і обговорюємо якомога більше деталей, запитуємо як хотілось би розділити простір, скільки тут буде жити людей, яке ставлення до гардеробу і ще багато-багато-багато інших питань. Це ми робимо для того, щоб далі у ході роботи зробити гармонійне перепланування квартири чи будинку, враховуючи усі потреби та побажання замовників. 

Третій етап - презентація варіантів планування. 

Ми завжди пропонуємо декілька варіантів, щоб було з чого обрати та із чим порівняти. Ми беремо до уваги кожне ваше побажання, а також додаємо свої ідеї і разом обираємо найкращий варіант. 

Планування є найважливішим етапом у ході усієї нашої роботи над проєктом.

Зазвичай, забудовник пропонує плюс-мінус однакове планування для усіх квартир, де розташування кімнат буває досить часто банальним і не влаштовує клієнтів. Ми ж зі своєї сторони хочемо зробити максимально комфортний простір для замовника, тому що саме на цей простір буде накладатись уся наступна робота та візуалізація кожної кімнати. 

Далі - план меблювання

Тут мається на увазі розташування шафок кухні, диванів, телевізорів і так далі. І після затвердження на цьому етапі, ми починаємо найцікавіше - відмальовувати 3D-візуалізацію вашого інтер’єру. 

Четвертий етап - пакет креслень

По завершенню ми переходимо до пакету креслень, у який входить: обмірний план, план демонтажу та монтажу, план після перепланування, план меблювання, розгортки стін приміщення, специфікація сантехнічних приладів, план розташування освітлювальних приладів, специфікація освітлення та електроустаткування, план груп світла, вимикачів, розеток та електровиводів, план аудіо чи відео мережі, план стель, план покриття підлоги та план опалення. тут фото всіх планів

Тоді як ми маємо уже всі плани - ми з радістю друкуємо готовий проєкт. Робимо два примірника - один для замовника, а інший віддаємо бригаді на будівництво, яка буде виконувати ремонт і втілювати у реальність цей дизайн-проєкт. 

Я рада бути корисною для вас та ділитися своїм багаторічним досвідом. 

Якщо у Вас виникли якісь питання - пишіть мені у інстаграм - natalia.gymeniuk_, або ж залишайте заявку на сайті для безкоштовної консультації від наших спеціалістів.