Еко стиль - гармонія та баланс у вашому інтер'єрі

Еко стиль - гармонія та баланс у вашому інтер'єрі

У цій статті ми будемо говорити про стиль, що зараз набирає шаленої популярності - еко.

 Еко стиль в інтер’єрі  характеризується використанням природних матеріалів і озеленення: дерево, бетон, глина, камінь і так далі та мінімізацією деталей зі штучної сировини. Насправді, якщо ми вийдемо за рамки інтер’єру, еко-стиль передбачає, найперше - це використання вторинних ресурсів, правильну енергоефективність та енергоефективну систему водозабезпечення. І я вельми поважаю цей стиль за такий функціонал тому, що на сьогодні на нашій планеті залишилось менше 1% прісної води! І багато виробників сантехніки при останніх розробках змішувачів, також ,роблять акценти саме на збереженні цього ресурсу. До прикладу, змішувач видає нам зручну струю води, але при цьому забирає її менше, якщо порахувати у літрах. 

Що ж, це був такий короткий відступ, а зараз, більш детально розповім, як же все таки втілити елементи еко-стилю та зробити це правильно.

  1. Використовуйте природні матеріали. Дерево, бамбук, камінь, лляні тканини та інші натуральні матеріали для меблів та декору.
  2. Рослини та зелений декор. Додавайте рослини в інтерʼєр - кімнатні квіти, саджанці, або вертикальні сади.
  3. Використання вторинних ресурсів. Виготовлення меблів та декору з вторинних ресурсів або відновлення старих предметів. Це сприяє зменшенню впливу на навколишнє середовище, що і є однією із головних цілей еко стилю.
  4. Енергоефективність. Використовуйте енергоефективне освітлення та електроприлади, а також ізолюйте приміщення для збереження енергії.

Дотримання таких кроків допомагає створити, дійсно, еко-інтерʼєр, який не лише виглядає природньо, але й сприяє сталому та екологічно чистому способу життя, це свідомий вибір на користь гармонії, здоров'я та екологічної рівноваги. 

Якщо у Вас виникли якісь питання - пишіть мені у інстаграм - natalia.gymeniuk_, або ж залишайте заявку на сайті для безкоштовної консультації від наших спеціалістів.