Сучасний дизайн інтер'єру котеджу 92,3 м²

Сучасний дизайн інтер'єру котеджу 92,3 м²

Котедж, про який я хочу розповісти, розташований у дуже затишному місці - майже у центрі Хмельницького, у Датському кварталі. Він має власний двір та окрему територію. Великим плюсом цього котеджу є великі вікна, які дають багато природного світла для кухні-вітальні та зустрічають схід сонця. 

Планування від забудовника виявилось гарним і передбачало великий простір першого поверху з гостьовим санвузлом. 

На другому поверсі котедж має дві спальних кімнати та більший господарський санвузол. Ми не змінювали план розташування кімнат другого поверху, лише додали у спальню гардероб, тому що це найзручніший варіант для зберігання речей, але про нього поговоримо пізніше. 

Вітальня поєднана з кухнею, що дозволяє нам зберегти простір та поєднувати функціональність кухні з комфортом вітальні. 

На підлогу першого поверху ми вклали плитку у вигляді венгерської ялинки. Такий формат укладання додає приміщенню атмосфери затишку та надає приміщенню натурального теплого вигляду. Біла кухня легко вписалась в цей інтерʼєр та підкреслила природні освітлення. 

У інтерʼєрі вітальні маємо диван гірчичного кольору. Він має яскравий та теплий відтінок і надає вітальні живого та енергійного вигляду.  

Піч-камін є центральним витонченим акцентом приміщення. Вогнище цієї пічки створює затишну атмосферу, і крім своєї декоративної функції, цей камін може слугувати джерелом тепла, що робить його корисним елементом, особливо у зимовий період. 

Сходи в інтерʼєрі виконані з натурального дерева. Вони легко поєднуються з іншими матеріалами у вітальні, створюючи гармонійний і стильний дизайн, адже естетика саме натурального дерева має природну красу і теплоту. 

У санвузлі на другому поверсі ми розмістили душову кабіну та пральну машину. На підлозі використали плитку з імітацією дерева у поєднанні з плиткою в монокольорі на стінах. 

Гардероб у спальні дозволяє ефективно використовувати простір кімнати, забезпечуючи зручне зберігання одягу, взуття та аксесуарів. 

Дитяча кімната має два ліжка та робочу зону для двох діток. 

Нам дуже подобається кінцевий результат роботи нашої команди, що максимально схожий до візуалізацій. Але, найголовніше, те, що цей інтерʼєр подобається нашим клієнтам! 

Якщо у Вас виникли якісь питання - пишіть мені у інстаграм - natalia.gymeniuk_, або ж залишайте заявку на сайті для безкоштовної консультації від наших спеціалістів.